Scrisoare deschisă către Moș Crăciun

26 November , 2013 Andrei Ciobanu

Dragă Moș Crăciun,

Știu că nu ți-am mai scris de o perioadă lungă de timp, dar sunt convins că nu te-a deranjat acest lucru. Oricum ai tu suficiente scrisori de sortat. Ce mai faci, care mai e viața ta? Ai început pregătirile pentru marea sărbătoare? Ar fi bine să te grăbești, mai ai fix o lună.

Probabil ești curios de ce, așa din senin, după mai bine de un deceniu, mi-am amintit de tine. Așa că n-o să te țin în suspans pentru că nu-ți face bine la vârsta ta.  Cum luna viitoare o să fie Crăciunul, m-am gândit să retrăiesc momente din copilărie și am început să citesc volumul “Crăciunul în cele mai frumoase povestiri“. Una din povești se intitula “Scrisoare de la Moș Crăciun”, de Mark Twain. Așa că m-am gândit să-ți scriu, să văd dacă-mi vei trimite, la rândul tău, o scrisoare.

Dar cum timpul e scurt, poșta se mișcă greu (mai ales că se anunță zăpezi), m-am gândit să folosesc mijloacele tehnologice din dotare și să-ți trimit un email. Apoi m-am gândit că poate nu primești mailul, din cauza vreunei erori de server. Așa că am zis să public această scrisoare deschisă, la mine pe blog. Astfel îți ușurez și ție treaba de a-mi răspune, având în vedere secțiunea de comentarii de mai jos.

Nu e niciun secret că te aștept pe 24 decembrie, mă rog, nici nu-ți pot spune nimic confidențial aici, fiind un loc public care ar desecretiza orice. Dacă tu ai timp și dorința să mai schimbăm o vorbă, contactează-mă folosind formularul de contact, eventual lasă un număr de telefon și  te sun eu să stabilim când ieșim la un vin fiert, ca băieții.

În speranța că nu o să ignori aceste rânduri și o să dai curs invitației mele,

Te așteaptă cu căldură,

Andrei (încă participant la SuperBlog 2013).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *