Secretul siluetei mele

17 March , 2014 Andrei Ciobanu Superblog

apa pentru obtinerea silueteiA sosit momentul să vă dezvălui secretul siluetei mele de invidiat. Știu că mulți așteptați clipa asta încă de prin 2010, când a luat naștere primul blog. De atunci, cititorii s-au abonat în speranța că vor afla secrete despre mine. Acum e timpul.

Dacă nu era proba asta de la SuperBlog, nu s-ar fi ajuns aici, dar dacă tot m-am înscris în concurs și LemoSilhouette cere asta, vă voi face mărturisiri în direct, reluare și exclusivitate.

La un moment dat am constatat nevoia de renunța la câteva kilograme care au apărut în urma unei diete bogate în alimente precum berea și a unui program lipsit de exerciții fizice. Așa că am decis că trebuie să fac ceva, deoarece nu poate exista decât un singur blogger cu greutate în blogosfera românească. Am început să fac cercetări pe internet, fiind instrumentul aflat cel mai la îndemână.

Am citit diverse articole scrise de nutriționiști și am exclus din start dietele dezechilibrate care mi se păreau oarecum aiurea formulate, datorită laturii mele predominant carnivore. Și tot căutând am dat peste un clip în care un specialist în nutriție (sau ceva de genul) spunea că organismul își poate controla singur masa. Nu, nu prin autosugestie, hipnoză și alte chestii paranormale. Pur și simplu, prin funcțiile sale de bază elimină substanțele care nu sunt necesare și implicit grăsimile.

Această metodă minune presupune un procedeu complex ce trebuia urmat pentru a ajuta organismul. Trebuia ca în fiecare zi, pe stomacul gol, să bei un pahar de apă rece. Vă dați seama? Un pahar întreg. O regulă care dădea peste cap toate învățăturile populare conform căreia “nu e bine să bei apă pe stomacul gol”.  După chestia asta, trebuie să aștepți 30 de minute înainte să mănânci ceva. Atât.

Există variațiuni care înlocuiesc apa cu sucul de citrice, în special grapefruit sau lămâie. Se pare că citricele ar avea un efect sporit în arderea grăsimilor, care în combinație cu puterea proprie organismului, ar da rezultate mai bune decât tradiționala apă.

Acum depinde și de cât de mult vrei să slăbești, recomandat ar fi să nu aștepți până ajungi la o greutate mai mare decât masa ta de crăciun înainte să iei măsuri. Plus că e mai ușor să scapi de 3 kilograme decât de 30.

Mișcarea rămâne esențială și sănătoasă indiferent de metoda de remediere a greutății pe care vreți să o aplicați în drumul vostru pentru atingerea siluetei de invidiat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *