Teatru – Femeile din viața mea

No Comments

Femeile din viața meaDe obicei nu vorbesc despre Femeile din viața mea. Însă de această dată o voi face. De ce? Pentru că de fapt este vorba despre o piesă nouă de la Teatrul Roșu. Nu, nu are legătură cu Cealaltă femeie.

Spectacolul ce a avut premiera duminică seara, le aduce pe scenă pe Letiția Vlădescu, Raluca Ghervan și Cristina Florea în roluri de bune prietene și confidente cu vieți personale oarecum complementare. Rhona (Letiția Vlădescu) este licuriciul a cărei viața este aparent sclipitoare, dar care în interior suferă din lipsa dragostei, cu toate că nu vrea să recunoască asta. Billie (Raluca Ghervan), partenera ei de pahar, are o căsnicie fericită. Dar cum femeile sunt întotdeauna nemulțumite, ea caută nod în papură, văzând orice lucru mărunt și negativ din căsnicia sa, ba chiar inventând, doar pentru a putea victimiza. Judy (Cristina Florea) este prietena comună, aparent mai ancorată în realitate. Probabil din cauză că e mai băiețoasă. Dar bineînțeles că și ea are tristețile sale.

Și cele trei fete baletează pe scenă ilustrând relațiile feminine dintre prietene. Reprezentantele sexului frumos se vor regăsi în personaje, fie că recunosc, fie că nu. Chiar eu aveam impresia că văd persoane cunoscute acolo.  Băieții vor avea șansa să asiste la un comportament care de obicei nu se întâmplă în fața lor.

Amuzant, dar în același timp profund, dacă stai să te gândești că spectacolul este real și se întâmplă poate chiar zilnic în rândul prietenelor tale, “Femeile din viața mea” îți va schimba garantat starea de spirit. Dacă nu, apelează la cele din viața ta :).

E o experiență interesantă și o șansă în plus de a înțelege cum gândesc femeile. Sau de a deveni mai confuzi. Cu femeile nu se știe niciodată. Dar merită încercat, zic eu.

Dacă vreți să citiți și păreri feminine despre piesă, le puteți găsi la Raluca și la Emil, într-un articol scris de Monica.

Distracție plăcută!

Femeile din viața mea

One response to “Teatru – Femeile din viața mea”

    • Azi, despre femei. Femeile din viata mea. | My World says:

      […] “Femeile din viata mea”  au mai scris  Raluca, Andrei  si Monica pe blogul lui […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *