Teatru – Trăiește-ți fanteziile – Teatrul Roșu

13 March , 2014 Andrei Ciobanu Teatru

Săptămâna trecută, duminică, mai exact, am fost din nou la Teatrul Roșu. Tot la o comedie, de această dată fiind vorba de “Trăiește-ți fanteziile”.

Spre surprinderea mea, sala a fost mai plină decât a fost la Artă, semn că urma a fi o piesă cu mai multă priză la public și cu un renume mai mare. Acum, că le-am văzut pe ambele, pot spune că și mie mi-a plăcut puțin mai mult “Trăiește-ți fanteziile”, fiind o piesă mai dinamică, cu mai mai multe personaje, care se bazează mai puțin pe poveste și mai mult pe jocul scenic al actorilor.

Îndemnul de a ne trăi fanteziile este ilustrat de către un cuplu (familia Cucu (Cătălin Stelian & Adriana Gulutanu)) care a ajuns la acea etapă în relație în care nevoia de diversificare își face simțită prezența. Astfel apelează la o carte motivațională numită “Trăiește-ți fanteziile –o carte utilă pentru sănătate și fericire”. Pentru a face lucrurile și mai interesante, cei doi decid să includă în fantezia lor și o terță persoană, pe dl. Instalator Ștefan (Cristi Martin), venit să repare căldura.

În timpul fanteziei, lucrurile capătă întorsături neașteptate, când din dulap și respectiv din senin, apar un hoț (Alin Brancu) și apoi Lili (Silvia Gagu), sora doamnei Cucu . Vă las să vă imaginați voi o continuare a poveștii, urmând ca apoi să vedeți piesa și să vedeți ce se întâmplă cu adevărat.

Eu vă garantez că vă veți distra copios. Și veți începe să vă gândiți la fanteziile voastre. Dacă nu mă credeți, puteți vedea că Raluca deja e pe gânduri. Eu aștept cu nerăbdare să povestească cum și-a trăit fantezia, iar pe voi vă invit să mergeți la teatru să vedeți piesa.

Distracție plăcută!

3 Responses to “Teatru – Trăiește-ți fanteziile – Teatrul Roșu”

Adriana GulutanuAlin BrancuCătălin StelianCristi MartinSilvia Gaguteatruteatrul rosutraieste-ti fanteziile


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *