Util – Sondaj: masaj erotic

No Comments

masaj eroticZilele trecute, când plecam de la birou, am găsit pe parbrizul mașinii, agățat sub ștergător, un flyer. De obicei le iau și le arunc direct (la coșul de gunoi, nu pe jos), însă acesta avea un design mai deosebit și m-a convins să-i acord o clipă de atenție.

Era de la un salon de masaj erotic. Inițial, când am văzut poza cu fătuca, am crezut că e vreo nouă campanie de-a poliției împotriva traficului de carne vie, sau ceva pliant de recrutare pentru o persoană care dorește să înceapă o carieră în domeniul video-chat-ului. Nici prin gând nu-mi trecea că acum poți găsi, așa, aleator, o invitație la relaxare. Mie mi se pare o strategie de marketing interesantă: te gândești că dintr-o clădire de birouri, după 9 ore de muncă, pleacă obosiți niște oameni care ar putea dori ceva servicii de relaxare. Și cum omul are multe pe cap și nu stă să se gândească la astfel de lucruri, vii în întâmpinarea lui cu o asemenea reclamă.

Interesant, nu? Mai ales că vorbim oarecum de o nișă de petrecere a timpului liber. Nu e ceva ce găsești la tot pasul, precum o terasă în care poți să bei o bere cu prietenii, sau un cinema pe care-l găsești în toate mall-urile. Pun pariu că chiar dacă stai să te gândești, fără google nu îți vine în minte nicio adresă pentru un . Poate doar dacă ai unul pe lângă care treci zilnic și pe care n-ai cum să-l treci cu vederea, sau dacă ai fost deja la o ședință de relaxare.

Eu recunosc că încă nu am fost, dar nu sună chiar așa rău și, când voi dispune de ceva bani pe care aș vrea să-i investesc într-o astfel destindere, probabil că voi apela la o ședință. Adică, acum nu mai trebuie să călătorești până în Asia, să cauți tailandeze, găsești . Pe principiul, dacă nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed.

Categories: Diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *