Util: televizor sau jocuri online?

No Comments

JocuriVi se întâmplă vreodată să fiți atât de plictisiți încât să porniți televizorul? Eh, din când în când mai fac și eu asta. Spun din când în când pentru că, la fel ca majoritatea oamenilor din zilele noastre, îmi culeg informațiile de pe internet. Fie că vreau să aflu știri sau caut jocuri online pentru a omorî vremea, întotdeauna aș alege un computer în locul unui televizor.

Având la dispoziție un volum mult mai mare de informații e mult mai ușor să alegi fix ce-ți place, eliminând lucrurile care nu-ți plac, reușind astfel să-ți faci un program cât mai eficient, urmărind un film în doar cele 90 de minute pentru care el a fost creat, nu în 120 pentru că trebuie și televiziunile să mănânce.

Revenind la partea cu televizorul, zilele trecute stăteam și schimbam canalele, să văd și eu ce mai există, dacă a apărut vreo televiziune nouă, dacă a mai crescut calitatea programelor, etc.. Și am ajuns pe programele cu desene animate. Mi-am adus aminte de copilărie. Însă nu văzând animațiile ci doar sigla postului respectiv: Cartoon Network. Și spun asta cu tristețe pentru cei care astăzi nu mai au posibilitatea să se uite la desene de calitate precum cele de pe vremea mea. Azi majoritatea au roboți, lupte și alte bazaconii. Parcă sunt făcute să nu te uiți la televizor.

Partea bună e că există internet. Acolo poți găsi jocuri Cartoon Network pentru copii. Sunt și cele clasice, cum ar fi Ed, Edd & Eddy, Flinstone’s, dar și noile desene, de genul Ben10. Dacă ai chef de ceva divertisment rapid e mult mai ușor să apelezi la online decât la un televizor, fiind scutit de surpriza de a vedea ceva la care nu te aștepți sau care chiar nu e pe gustul tău.

Încă încerc să înțeleg cum au evoluat desenele în direcția asta.

 

Vorbeste acum sau taci pe vecie.

Categories: Diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *