Cinefil – “Rio 2″

16 April , 2014 Loredana Costina Cinefil

rio 2 - posterBlu, Jewel şi cei trei copii ai lor sunt ultimii reprezentanţi ai unei specii de păsări foarte albastre şi drăgălaşe (Papagali Macaw albaştri) şi duc o viaţă liniştită în Rio de Janeiro alături de doi cercetători care se ocupă de protecţia animalelor pe cale de dispariţie, alte păsări şi un buldog adorabil.

Dar viaţa lor tihnită urmează să se schimbe când în adâncul pădurii amazoniene este descoperită o pană albastră. Dornică să se întoarcă în sălbăticie, Jewel îi propune lui Blu să pornească în căutarea celorlalţi reprezentanţi ai speciei lor. Deşi nu îşi doreşte să părăsească confortul casei, Blu, care a fost crescut în captivitate, acceptă să plece, urmând sfatul prietenilor săi: “Happy wife, happy life!”, fără să ştie că în sălbăticie îl vor aştepta socrul său, un fost iubit al lui Jewel şi oameni deloc prietenoşi.

“Rio 2″ e în primul rând o animaţie frumos realizată, cu efecte, culori şi muzică ce sigur te vor distra şi relaxa. Iar dacă te uiţi şi dincolo de acestea, e o poveste minunată despre familie şi prietenie, dar şi despre pericolul pe care îl reprezentăm noi pentru speciile pe cale de dispariţie şi despre frumuseţea naturii, pe care ar trebui să învăţăm să o apreciem… de la distanţă.

De văzut! :)

Carlinhos BrownCarlos SaldanhaJake T. AustinJemaine ClementJesse EisenbergJim ConroyKristin ChenowethOdeon CineplexRachel Crow


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *